Elke zondag | Lemmer

Koopzondagen Lemmer

Bijna elke zondag in Lemmer is een koopzondag. De winkels in Lemmer mogen op iedere zon- en feestdag hun deuren openen en de tijden zelf bepalen. Op feestdagen leidt dat soms tot verschillen in openingstijden.
Tickets zijn niet te koop
Koopzondagen Lemmer

Tijd en locatie

Elke zondag
Lemmer, Lemmer, Nederland

Over het evenement

In Lemmer is elke zondag koopzondag! Dat gebeurt nu ook in deze Corona-tijden. Uiteraard wel even rekening houden met de 1,5 meter afstand van elkaar. En gelukkig doen de mensen dat ook. Probeer zoveel mogelijk alleen te winkelen. (Max 2 personen) Kinderen meenemen leidt tot meer winkelwagentjes op een rij. Dat belemmert anderen.

De winkels in Lemmer mogen op iedere zon- en feestdag hun deuren openen en de tijden zelf bepalen. Op feestdagen leidt dat soms tot verschillen in openingstijden.

Normaal Normaliter is er wel wat verschil in openingstijden. De reguliere winkels hebben permissie van 12.00 tot 17.00 uur. Voor supermarkten is dat van 8.00 of 9.00 tot 18.00 of 17.00 uur. Dus zin in een vers broodje bij het ontbijt of nog wat lekkers halen voor onverwachte gasten, dat kan binnen deze tijden.

Bekijk De kleinere winkels in het centrum van Lemmer zijn ’s middags open, ook nu. Dat maakt Lemmer op zondag extra gezellig. Alleen, niet allemaal maken zij gebruik van de zondagsopening. Dus een speciale winkel bezoeken? Bekijk de website of kijk op https://www.openingstijden.nl/Friesland/Lemmer/

Ook mogelijk via:https://www.openingstijden.nl/Friesland/Lemmer/Supermarkten/

Dit geldt ook voor de koopavonden in Lemmer op vrijdag. (Vanwege de nieuwe coronamaatregelen sluiten de winkels dan in ieder geval om 20.00 uur.)

Deel dit evenement